[lang_uk]
В рамках наукового дослідження щодо формування здоров’язберігаючої компетентності була організована екскурсія до Харківського анатомічного музею зі студентами 1-го курсу спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології».
В процесі екскурсії студенти вивчили вплив корисних, а також шкідливих і токсичних харчових речовин на органи людини, розглянули патології, викликані такими речовинами на експонатах. Засвоїли залежність розвитку організму людини, його стійкість до захворювань і умов зовнішнього середовища від внутрішнього складу споживаної харчової продукції.
[/lang_uk]
[lang_ru]
В рамках научного исследования по формированию здоровьесохраняющей компетентности была организована экскурсия в Харьковский анатомического музея со студентами 1-го курса специальности «Профессиональное образование. Пищевые технологии ».
В процессе экскурсии студенты изучили влияние полезных, а также вредных и токсичных пищевых веществ на органы человека, рассмотрели патологии, вызванные такими веществами на экспонатах. Усвоили зависимость развития организма человека, его устойчивость к заболеваниям и условий внешней среды от внутреннего состава потребляемой пищевой продукции.
[/lang_ru]