Українська інженерно-педагогічна академія підписала Угоду про партнерство з організації практики з Асоціацією UCM Italy та державною школою італійської кулінарії «Settima Luna» (Італія, Фоджа) в особі Паоло Брешиа. Метою угоди є обмін досвідом та співпраця у проведенні курсів навчання та практичної підготовки для здобувачів освіти напрямку харчові технології за програмою «Культура італійської кулінарології» міжнародного проєкту EUROEST. Програма практик в Італії в рамках проєкту EUROEST була презентована студентам кафедри харчових та хімічних технологій технологічного факультету УІПА. Співпраця з Асоціацією UCM Italy передбачає можливість для студентів академії пройти навчання в рамках спеціальних курсів італійської кулінарології та італійської мови в УІПА та практичної підготовки в Італії та отримання відповідного диплому державного зразка від школи італійської кулінарії «Settima Luna» (Італія, Фоджа).